Лела-МарковићИнтернет презентација Призренске песникиње Леле Марковић и књига "Призрене стари".

Манастир Светих Архангела код ПризренаПосетите интернет презентацију Друштва пријатеља манастира Светих Архангела код Призрена.

Срби на окупСвесрбски информативни портал.


widgeo.net

Почетна

Поштовани посетиоци наше интернет презентације,

 

Избор наше редакције за први интервју био је господин Ранко Шемић, певач народне музике, пре свега призренских и косовскометохијских песама. Задатак који смо поставили себи је да интервјуи које будемо објављивали представе наш град Призрен у правом светлу. Данас, када се силом све добија и губи, само лепотом, уметношћу, науком и знањем можемо да  сачувамо оно што је увек било наше.

Ранко Шемић

 

Пред вама је нов дизајн презентације са новим садржајима који ће свакако учинити да често посећујете ове странице о Призрену, царском граду и граду музеју, али и да активно сарађујете на уређењу наше презентације. Пре свега вас молимо да шаљете ваше фотографије које ће обогатити садржај презентације о Призрену, опширније...

Коло српских сестара 1936 године

На страници "Музика"  можете видети и чути песме о Призрену у извођењу певача из Призрена, Јордана Николића и Ранка Шемића, и многих других, који су на најлепши начин опевали Призрен, његове лепе девојке, Шадрван, реку Бистрицу и остале лепоте овог најлепшег града на свету. Ексклузивно Вам представљамо најновију песму Ранка Шемића "А за Призрен кад ме питаш".

Страница о спорту садржи репортажу о каратеу у Призрену коју нам је послао професор Призренске гимназије господин Радован Стојановић.

Карате у Призрену